Skip Sidebar

Over ons

Humanitas DMH biedt zorg en begeleiding op haar eigen woonlocaties aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen. Onze woonlocaties in bijna heel ...

Mensen met een beperking
Deel
Aquarobicmaatje Humanitas

Aquarobicmaatje Humanitas

Structureel werk
Blauwe Torenstraat 22, 7241 BE Lochem, Netherlands
Maatje & buddy
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Humanitas DMH Lochem
#30302
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Humanitas-DMH-Lochem/activiteiten/Aquarobicmaatje-Humanitas/30302 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij graag gratis zwemmen?

Uitgebreide omschrijving

 

Wie zijn wij
Humanitas ondersteunt en behandelt mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen. Samen met onze cliënten bepalen we welke vorm van ondersteuning het beste past. We vinden het belangrijk dat mensen, binnen hun mogelijkheden, kunnen meedoen in de maatschappij.


 We zijn op zoek naar
een aquarobicmaatje voor Melanie. Melanie is 24 jaar en wil graag een jonge vrijwilligster (25 a 35 jaar), die samen met haar op de maandag- of dinsdagavond naar aquarobics zou willen in het zwembad de Beemd in Lochem.


 Wat vragen we van je
Het is belangrijk dat de vrijwilligster haar afspraken nakomt en duidelijk communiceert. Mocht je daarnaast over een dosis humor beschikken en vind je het leuk om naar aquarobic te gaan? Dan is Melanie op zoek naar jou!

Wat bieden wij
Melanie betaalt de kosten van het kaartje van aquarobics, dus je kan op deze manier gratis aan deze actviteit meedoen.

Interesse?
Als je onderaan de vacature op 'Inschrijven' klikt, krijgt de organisatie of vereniging van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.
 Ben je nog niet eerder aangemeld bij deze vacaturebank, schrijf je dan eerst in via www.vrijwilligersweb.vrijwiligerscentralelochem.nl
De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Humanitas DMH Lochem > Aquarobicmaatje Humanitas

Over Humanitas DMH Lochem

Humanitas DMH biedt zorg en begeleiding op haar eigen woonlocaties aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen. Onze woonlocaties in bijna heel Nederland bevinden zich in een prettige woon- en vertrouwde sociale omgeving, altijd midden in de wijk. Op die manier bevinden de bewoners zich dus ook midden in de samenleving, want aansluiting met de buurt vinden wij belangrijk.