Wil jij een steun zijn voor een overbelast gezin?

Wil jij een steun zijn voor een overbelast gezin?

Structureel werk · 2–3 uur/week
Eefde, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenJeugdwerkMaatje & buddySociaal contactOppassenBegeleidingCreatiefNederlands
Kinderen & JongerenWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Home-Start
#73141
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Home-Start2/activiteiten/Wil-jij-een-steun-zijn-voor-een-overbelast-gezin/73141 om je aan te melden

Contactpersoon

Nicole Tannemaat – van den BulkStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wil jij een steun zijn voor een overbelast gezin? Zou je 2 uurtjes per week een middag een ouder willen ondersteunen met het gezinsleven? Kom dan bij Home-Start

Uitgebreide omschrijving


In omgeving Eefde zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die een groot liefdevol gezin kan ondersteunen! Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan gerust een bericht.


Wie zijn wij

Home-Start biedt gezinsondersteuning aan gezinnen met kinderen tot 14 jaar en vrouwen die vanaf 28 weken zwanger zijn. 


Wat vragen we van je

Ervaring met opvoeden van kinderen. Je kunt je verplaatsen in andere mensen en je gebruikt je eigen levens en/of werkervaring als basis voor je ondersteuning. Bereidheid om dat op een gelijkwaardige manier te doen. Minimaal 1x per week beschikbaar zijn. Beschikken over vervoer, bij voorkeur auto eventueel fiets.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Home-Start

Home-Start is een wereldwijd programma voor gezinsondersteuning bij lichte, alledaagse opvoedvragen. Ervaren en getrainde vrijwilligers bieden ouders vriendschappelijke en praktische ondersteuning bij het opvoeden van kinderen.
Yunio
Home-Start wordt vanuit Yunio jeugdgezondheidszorg aangeboden.
Groeien is groter worden. Van baby tot peuter, van kleuter tot jongvolwassene. Als mens, als ouder. Yunio is er om je te helpen. Groeien doe je samen!