Onderhoud kruidentuin De Bleike

Onderhoud kruidentuin De Bleike

Structureel werk · 4 uur/week
Westerbleek 13, 7241 BN Lochem, Nederland
Advies & MentoringBuiten
Activiteit Delen
Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem
#30366
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Historisch-Genootschap-Lochem-Laren-Barchem/activiteiten/Onderhoud-kruidentuin-De-Bleike/30366 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een groep van enthousiaste vrijwilligers onderhouden de kruidentuin aan de Westerbleek. Versterking van de groep is meer dan welkom.

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat. Deze werkgroep is echter werkzaam aan de Westerbleek


Wat zoeken wij?

Specifieke kennis van kruiden is niet noodzakelijk. Een paar uur per week werken we in de tuin tussen maart en eind november. Er is altijd veel te doen, maar er is natuurlijk ook tijd voor wat gezelligheid. Er is een keur aan werkzaamheden, de perken onderhouden, gras maaien, paden schoonhouden en natuurlijk typisch seizoensgebonden werk zoals bijvoorbeeld snoeien in het voorjaar of bladruimen in het najaar.


Belangstelling?

Maak een afspraak voor nadere kennismaking; je bent van harte welkom!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat. Er is een uitgebreide collectie foto's, schilderijen, kaarten, boeken, voorwerpen etc die voortdurend uitgebreid wordt.