Skip Sidebar

Over ons

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende ...

OnderwijsKunst & cultuur
Deel
Onderhoud Oude Begraafplaats

Onderhoud Oude Begraafplaats

Structureel werk · 4 uur/week
Zutphenseweg 13, 7241 KN Lochem, Nederland
Advies & MentoringKlussenBuiten
Activiteit Delen
Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem
#30365
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Historisch-Genootschap-Lochem-Laren-Barchem/activiteiten/Onderhoud-Oude-Begraafplaats/30365 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Groen onderhoud en andere werkzaamheden.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat. De werkgroep Oude begraafplaats maakt deel uit van het Historisch Genootschap maar is werkzaam aan de Zutphenseweg.


Wat zoeken wij?

Elke maandagmiddag tussen begin maart en eind november is een enthousiaste groep vrijwilligers werkzaam op deze unieke plek. Onderhoud van het groen, de paden en de beplanting is een belangrijke taak maak ook (kleine) reparaties aan de grafstenen behoort tot de activiteiten. Heerlijk buiten bezig zijn in een leuk team op een van de mooiste plekjes van Lochem.


Belangstelling?

Maak een afspraak of kom eens langs om nader kennis te maken. Je bent van harte welkom!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat. Er is een uitgebreide collectie foto's, schilderijen, kaarten, boeken, voorwerpen etc die voortdurend uitgebreid wordt.