Muziekvrijwilliger gezocht!

Muziekvrijwilliger gezocht!

Structureel werk · Flexibele uren
Zutphenseweg 6, 7241 KR Lochem, Netherlands
Mensen met een beperkingOuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Het Vandermolenhuis
#56770
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Het-Vandermolenhuis/activiteiten/Muziekvrijwilliger-gezocht/56770 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Graag zoeken wij een vrijwilliger die iets wilt doen met zang of muziek samen met onze bewoners. Bijvoorbeeld liedjes zingen.
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Het Vandermolenhuis

Het Vandermolenhuis in Lochem biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! In het hart van Lochem ligt de voormalige basisschool Prins Hendrik. Dagelijks Leven heeft hier een locatie voor circa twintig mensen met dementie gebouwd. De bewoners kunnen hier genieten van hun vrijheid, maar vinden ook geborgenheid en veiligheid. Ons zorgteam zal 24 uur per dag aanwezig zijn om hen de helpende hand te bieden, zodat het leven van alledag, voor zover mogelijk, gewoon door kan gaan.
Bij Het Vandermolenhuis staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.