Duizendpoot in de wondere wereld van dementie

Duizendpoot in de wondere wereld van dementie

Structureel werk
Hogenkampsweg 2, 7218 BT Almen, Netherlands
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Herbergier De Ehze
#30116
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Herbergier-De-Ehze/activiteiten/Duizendpoot-in-de-wondere-wereld-van-dementie/30116 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij verschillende activiteiten doen met dementerende?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

In Herbergier De Ehze wonen mensen met een vorm van dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. De mensen hebben hier de ruimte om zoveel mogelijk het leven voort te zetten, zoals ze dat altijd hebben geleid. In Herbergier De Ehze worden alle tijd en energie gestoken in de gasten. 


We zijn op zoek naar

Iemand die enthouisast is, maar ook kan zitten en niets doen en oog heeft voor details.


Wat vragen we van je

Minimaal een dagdeel in de week helpen bij verschillende werkzaamheden

Je kunt hierbij denken aan: wandelen, koffie schenken, een spel doen, creatief iets ondernemen met een bewoner, samen in tuin, etc. etc.

 
Wat bieden wij

de glimlach van de bewoner!

 Interesse?

Als je onderaan de vacature op 'Inschrijven' klikt, krijgt de organisatie of vereniging van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.
Ben je nog niet eerder aangemeld bij deze vacaturebank, schrijf je dan eerst in via www.vrijwilligersweb.vrijwiligerscentralelochem.nl

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Herbergier De Ehze

In onze Herbergier wonen mensen met een een vorm van dementie, die niet meer in hun eigen huis kunnen of willen wonen.
Herbergier De Ehze ligt bij het dorp Almen. De dertien kamers in het Landhuis zijn stuk voor stuk anders en uniek, en meestal met een ruime woonkamer, slaapkamer en een badkamer. De ondersteuning en zorg wordt verleend door professionals: verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en andere medewerkers met oog voor de ouder wordende senior. Levenservaring en de eigen interesses zijn uiteraard leidend voor de activiteiten van de bewoners.