Skip Sidebar

Over ons

Op 1 november van het jaar 1886, kwam een groepje enthousiaste jongeren bij elkaar. Zij vroegen zich af wat er nou te doen was in Lochem. Hierdoor is het idee ontstaan een gymnastiekvereniging op te ...

Sport & Recreatie
Deel

Secretaris

Structureel werk · 1–2 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Sport
Sport & RecreatieKinderen & JongerenWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gymnastiekvereniging Brinio
#30194
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Gymnastiekvereniging-Brinio/activiteiten/Secretaris/30194 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil je helpen om al die Sannes en Epkes in spé een leuke tijd bij Brinio te bezorgen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Op 1 november van het jaar 1886, kwam een groepje enthousiaste jongeren bij elkaar. Zij vroegen zich af wat er nou te doen was in Lochem. Hierdoor is het idee ontstaan een gymnastiekvereniging op te richten onder de naam Brinio, wat ';kracht' betekent. 


We zijn op zoek naar

een secretaris voor onze gemoedelijke en gezellige vereniging. Je takenpakket bestaat uit het voeren van een deel van de administratie (niet de ledenadministratie), je plant vergaderingen, agendeert en notuleert de bestuursvergadering en je bent verantwoordelijk voor de in- en uitgaande stukken. Daarnaast onderhoud je contacten met de leiding en ben je het aanspreekpunt van de vereniging vanuit KNGU en andere organisaties. 


Wat vragen we van je

Ben jij een geschikte kandidaat om ons uit de 'brand' te helpen? Sportief zijn is fijn, maar niet noodzakelijk voor deze werkzaamheden. Ben je accuraat en heb je affiniteit met administratie? Reageer dan snel!

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Gymnastiekvereniging Brinio

Op 1 november van het jaar 1886, kwam een groepje enthousiaste jongeren bij elkaar. Zij vroegen zich af wat er nou te doen was in Lochem. Hierdoor is het idee ontstaan een gymnastiekvereniging op te richten met heer W . Kolvoort als leiding.
Vroeger had gymnastiek meer weg van een krachtsport dus moest de naam met kracht te maken hebben. Er werd gedacht aan een aanvoerder van de Kaninefaten. Deze man straalde kracht uit en zijn naam was: "BRINIO". Zo is de naam van de vereniging ontstaan.
Brinio heeft een breed aanbod aan diverse soorten lessen. De lessen die wekelijks gegeven worden:
Turnen, jazz-dans, bodyfit en fitness plus.