Secretaris

Secretaris

Structureel werk · 1–2 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Sport
Sport & RecreatieKinderen & JongerenWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gymnastiekvereniging Brinio
#30194
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Gymnastiekvereniging-Brinio/activiteiten/Secretaris/30194 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil je helpen om al die Sannes en Epkes in spé een leuke tijd bij Brinio te bezorgen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Op 1 november van het jaar 1886, kwam een groepje enthousiaste jongeren bij elkaar. Zij vroegen zich af wat er nou te doen was in Lochem. Hierdoor is het idee ontstaan een gymnastiekvereniging op te richten onder de naam Brinio, wat ';kracht' betekent. 


We zijn op zoek naar

een secretaris voor onze gemoedelijke en gezellige vereniging. Je takenpakket bestaat uit het voeren van een deel van de administratie (niet de ledenadministratie), je plant vergaderingen, agendeert en notuleert de bestuursvergadering en je bent verantwoordelijk voor de in- en uitgaande stukken. Daarnaast onderhoud je contacten met de leiding en ben je het aanspreekpunt van de vereniging vanuit KNGU en andere organisaties. 


Wat vragen we van je

Ben jij een geschikte kandidaat om ons uit de 'brand' te helpen? Sportief zijn is fijn, maar niet noodzakelijk voor deze werkzaamheden. Ben je accuraat en heb je affiniteit met administratie? Reageer dan snel!

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Gymnastiekvereniging Brinio

Gymnastiekvereniging Brinio Lochem biedt lessen aan in turnen, jazzdance, bodyfit en kidsgym en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Brinio is één van de oudste verenigingen van Lochem, opgericht op 1 november 1886.

We willen een vereniging zijn voor jong en oud, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan!

Meer weten? Check onze website www.briniolochem.nl of neem contact op met het bestuur, de leiding of de ledenadministratie.