Skip Sidebar

Over ons

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm ...

Buurt & omgevingWelzijn
Deel

Sterrenwacht Phoenix

Workshop · 10 nov 2021, 20:00 - 22:00
Ampsenseweg 10, 7241 NB Lochem, Nederland
Buurt & omgevingWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
Festival voor jou!
#45736
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Festival-voor-jou/activiteiten/Sterrenwacht-Phoenix/45736 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De sterrenwacht is het best verstopte geheim van Lochem met een heus planetarium, een telescoop waarmee je o.a. Jupiter kunt waarnemen en heel veel meer.

Uitgebreide omschrijving

Afhankelijk van de weersomstandigheden bestaat het programma uit een presentatie over ons zonnestelsel, een bezoek aan het planetarium en het zelf waarnemen door de telescopen van o.a. planeet Jupiter

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
workshops > Festival voor jou! > Sterrenwacht Phoenix

Over Festival voor jou!

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm waarderen. Laat je lekker verwennen, inspireren, ontmoet en beleef samen met anderen het Festival Voor JOU.
We zijn elke dag in een andere kern van de gemeente Lochem. Op bijzondere plekken, met bijzondere activiteiten. En je kan ook gewoon een kop koffie drinken aan de festivalstamtafel.

Hoe werkt het?! Je kunt je opgeven voor maximaal 2 workshops en voor 'Op de koffie'.

Aanmelden kan via deze pagina. Maak je keuze, deelname is helemaal gratis!Organisatie team LochemDOET en Mantelzorg (Stichting Welzijn Lochem)