Skip Sidebar

Over ons

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm ...

Buurt & omgevingWelzijn
Deel
Speelse Dans en Improvisatie

Speelse Dans en Improvisatie

Workshop · 11 nov 2021, 15:30 - 17:00
Woodbrookersweg 1, 7244 RB Barchem, Nederland
Buurt & omgevingWelzijn
Aanmeldingen gesloten.
Deel workshop
Festival voor jou!
#45508
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Festival-voor-jou/activiteiten/Speelse-Dans-en-Improvisatie/45508 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Schop uit de schoenen en dans!! Workshop door Marleen Haastrecht op een sprookjesachtige plek "de kapel midden in het bos"

Uitgebreide omschrijving

In de boskapel op een prachtige plek in de natuur word je geïnspireerd door de natuur en door eenvoudige kleurrijke oefeningen op muziek. Van alle bewegingen klein of groot is een danste maken. er is een balans tussen veel plezier en tot jezelf komen, tussen inspanning en ontspanning.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen gesloten.
Deel workshop
workshops > Festival voor jou! > Speelse Dans en Improvisatie

Over Festival voor jou!

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm waarderen. Laat je lekker verwennen, inspireren, ontmoet en beleef samen met anderen het Festival Voor JOU.
We zijn elke dag in een andere kern van de gemeente Lochem. Op bijzondere plekken, met bijzondere activiteiten. En je kan ook gewoon een kop koffie drinken aan de festivalstamtafel.

Hoe werkt het?! Je kunt je opgeven voor maximaal 2 workshops en voor 'Op de koffie'.

Aanmelden kan via deze pagina. Maak je keuze, deelname is helemaal gratis!Organisatie team LochemDOET en Mantelzorg (Stichting Welzijn Lochem)