Skip Sidebar

Over ons

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm ...

Buurt & omgevingWelzijn
Deel
Schilderworkshop bij Museum STAAL

Schilderworkshop bij Museum STAAL

Workshop · 9 nov 2021, 14:00 - 16:00
Dorpsstraat 39, 7218 AC Almen, Nederland
Buurt & omgevingWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
Festival voor jou!
#45445
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Festival-voor-jou/activiteiten/Schilderworkshop-bij-Museum-STAAL/45445 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Door Jacqueline van Munster van Atelier V. Een deel van een gedicht van Staring is het uitgangspunt voor een schilderij dat jij gaat maken.

Uitgebreide omschrijving

Met collage en acrylverf kom je tot een verrassend resultaat De workshop wordt gegeven door een kunstenares uit Almen en is in museum Staal.

Materiaal is aanwezig.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
workshops > Festival voor jou! > Schilderworkshop bij Museum STAAL

Over Festival voor jou!

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm waarderen. Laat je lekker verwennen, inspireren, ontmoet en beleef samen met anderen het Festival Voor JOU.
We zijn elke dag in een andere kern van de gemeente Lochem. Op bijzondere plekken, met bijzondere activiteiten. En je kan ook gewoon een kop koffie drinken aan de festivalstamtafel.

Hoe werkt het?! Je kunt je opgeven voor maximaal 2 workshops en voor 'Op de koffie'.

Aanmelden kan via deze pagina. Maak je keuze, deelname is helemaal gratis!Organisatie team LochemDOET en Mantelzorg (Stichting Welzijn Lochem)