Skip Sidebar

Over ons

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm ...

Buurt & omgevingWelzijn
Deel
Op de koffie met de burgemeester

Op de koffie met de burgemeester

Workshop · 10 nov 2021, 14:00 - 16:00
Bierstraat 3, 7241 AK Lochem, Nederland
Buurt & omgevingWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
Festival voor jou!
#45682
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Festival-voor-jou/activiteiten/Op-de-koffie-met-de-burgemeester/45682 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Schuif aan voor een praatje en een kop koffie bij Het Zwijnshoofd.De Burgemeester schuift ook aan en maakt graag kennis met jou.

Uitgebreide omschrijving

Voor het festival hebben we speciaal een stamtafel gereserveerd, waar je vrijblijvend kunt aanschuiven en een kopje koffie of thee kunt drinken in goed gezelschap.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
workshops > Festival voor jou! > Op de koffie met de burgemeester

Over Festival voor jou!

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm waarderen. Laat je lekker verwennen, inspireren, ontmoet en beleef samen met anderen het Festival Voor JOU.
We zijn elke dag in een andere kern van de gemeente Lochem. Op bijzondere plekken, met bijzondere activiteiten. En je kan ook gewoon een kop koffie drinken aan de festivalstamtafel.

Hoe werkt het?! Je kunt je opgeven voor maximaal 2 workshops en voor 'Op de koffie'.

Aanmelden kan via deze pagina. Maak je keuze, deelname is helemaal gratis!Organisatie team LochemDOET en Mantelzorg (Stichting Welzijn Lochem)