Skip Sidebar

Over ons

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm ...

Buurt & omgevingWelzijn
Deel
Op de koffie bij Woodbrooke

Op de koffie bij Woodbrooke

Workshop · 11 nov 2021, 14:00 - 16:00
Woodbrookersweg 1, 7244 RB Barchem, Nederland
Buurt & omgevingWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
Festival voor jou!
#45394
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Festival-voor-jou/activiteiten/Op-de-koffie-bij-Woodbrooke/45394 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ongedwongen in het prachtige landhotel Woodbrook in Barchem een bakkie koffie of thee doen! Samen kletsen en misschien wel nieuwe contact opdoen.

Hoe kom ik er?

Woodbrooke Hotel, lounge
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop.
Deel workshop
workshops > Festival voor jou! > Op de koffie bij Woodbrooke

Over Festival voor jou!

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm waarderen. Laat je lekker verwennen, inspireren, ontmoet en beleef samen met anderen het Festival Voor JOU.
We zijn elke dag in een andere kern van de gemeente Lochem. Op bijzondere plekken, met bijzondere activiteiten. En je kan ook gewoon een kop koffie drinken aan de festivalstamtafel.

Hoe werkt het?! Je kunt je opgeven voor maximaal 2 workshops en voor 'Op de koffie'.

Aanmelden kan via deze pagina. Maak je keuze, deelname is helemaal gratis!Organisatie team LochemDOET en Mantelzorg (Stichting Welzijn Lochem)