Skip Sidebar

Over ons

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm ...

Buurt & omgevingZorg & Welzijn
Deel

Bloemen arrangement 2 = VOL

Workshop · 8 nov, 19:30 - 21:30
Holterweg 56, 7245 SC Laren, Nederland
Buurt & omgevingZorg & Welzijn
Ben je erbij? 10 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 24 days.
Deel workshop
#45560
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Festival-voor-jou/activiteiten/Bloemen-arrangement-2--VOL/45560 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hovenier & Bloemisterij Haneveld houdt van bloemen. Laat je inspireren en doe mee met deze creatieve workshop, waar je je eigen bloemstuk gaat maken.

Hoe kom ik er?

Laren > workshops > Festival voor jou! > Bloemen arrangement 2 = VOL

Over Festival voor jou!

Dit festival is speciaal voor jou! Omdat jij voor een ander klaarstaat als mantelzorger of vrijwilliger. Dat vind jij misschien vanzelfsprekend, maar wij willen je graag laten weten dat we dit enorm waarderen. Laat je lekker verwennen, inspireren, ontmoet en beleef samen met anderen het Festival Voor JOU.
We zijn elke dag in een andere kern van de gemeente Lochem. Op bijzondere plekken, met bijzondere activiteiten. En je kan ook gewoon een kop koffie drinken aan de festivalstamtafel.

Hoe werkt het?! Je kunt je opgeven voor maximaal 2 workshops en voor 'Op de koffie'.

Aanmelden kan via deze pagina. Maak je keuze, deelname is helemaal gratis!Organisatie team LochemDOET en Mantelzorg (Stichting Welzijn Lochem)
Ben je erbij? 10 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 24 days.
Deel workshop