Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Structureel werk · 2–4 uur/week
Hoofdstraat 43, 7213 CR Gorssel, Netherlands
Ondersteunend werkWinkelSociaal contact
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningSociale rechtvaardigheidNatuur & Milieu
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Eerlijk! Genieten
#30328
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Eerlijk-Genieten/activiteiten/Verkoopmedewerker/30328 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een eerlijke prijs voor een menswaardig bestaan. Daar help je toch graag aan mee?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Iemand die zelfstandig kan werken in de winkel. Vind je het leuk om in een winkel te staan die eerlijke producten verkoopt? En daarnaast ook klanten te woord staan die op zoek zijn naar een product en daar ook graag informatie over willen? Mocht je eigen ideeën hebben of wil je ons graag ondersteunen in diverse andere activiteiten? Laat het ons dan weten? We komen graag in contact met jou!


Wat vragen we van je

Voldoende beheersing van de Nederlandse taal en mondelinge vaardigheden zijn wel belangrijk voor in de winkel. Daarnaast is het prettig als je sociaal vaardig en klantvriendelijk bent en dat je goed in teamverband kan werken.

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Eerlijk! Genieten

In onze winkel aan de Hoofdstraat verkopen we uitsluitend Fairtrade producten. Onze producten betrekken wij via Fairtrade importeurs van boeren, kunstenaars en producenten in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. De producten zijn met respect voor mens en milieu vervaardigd. Een eerlijke prijs betekent voor velen een menswaardig bestaan. Daar help je toch graag aan mee?