Skip Sidebar
De Klup Zutphen

De Klup Zutphen

Non-profit

Over ons

De Klup is een vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking ondergebracht bij de vereniging Kans Plus regio Zutphen. De Klup organiseert regelmatig lokale activiteiten en ...

Mensen met een beperking
Deel
Dansbegeleid(st)er

Dansbegeleid(st)er

Structureel werk
Veldhoenkamp 6, 7245 BC Laren, Netherlands
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Klup Zutphen
#30151
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/De-Klup-Zutphen/activiteiten/Dansbegeleidster/30151 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De moeite waard om samen te dansen!!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

'De Klup' is een organisatie die ervoor wil zorgen, dat mensen met een beperking kunnen beschikken over voldoende vrijetijdsmogelijkheden en in hun vrije tijd nergens worden uitgesloten.


We zijn op zoek naar
een dansvrijwillig(st)er voor de dinsdagavond die de deelnemers kan stimuleren en ondersteunen om te bewegen. Heel belangrijk is dat de deelnemers plezier beleven in het bewegen en dansen op eigen niveau.


Wat vragen we van je
Ben je als vrijwillig(st)er graag aan het dansen en wil jij je passie overbrengen aan ons, dan maken wij graag een dansje met jou!
 

Interesse?
Als je onderaan de vacature op 'Inschrijven' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.
 Ben je nog niet eerder aangemeld bij deze vacaturebank, schrijf je dan eerst in via www.vrijwilligersweb.vrijwiligerscentralelochem.nl
De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Laren Activiteiten > De Klup Zutphen > Dansbegeleid(st)er

Over De Klup Zutphen

De Klup is een vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking ondergebracht bij de vereniging Kans Plus regio Zutphen. De Klup organiseert regelmatig lokale activiteiten en voorlichtingsbijeenkomsten voor alle leden. Denk aan bowlingavonden en nordic walking in de zomer. Daarnaast ondersteunt zij familieverenigingen en ook cliëntenraden.