Vrijwilliger gezocht voor Menno!

Vrijwilliger gezocht voor Menno!

Structureel werk · Flexibele uren
Runmolenlaan 2, 7241 VE Lochem, Netherlands
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Anke Marjolein
#77445
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Anke-Marjolein/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-voor-Menno/77445 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mijn naam is Menno. Ben een man van 54 jaar jong en ben op zoek naar een vrijwilliger(ster).

Uitgebreide omschrijving

Mijn naam is Menno. Ben een man van 54 jaar jong en ben op zoek naar een vrijwilliger(ster). Ik zou het erg leuk vinden om af en toe een kleine wandeling te maken of een fietstochtje op de aangepaste rolstoelfiets. Naast wandelen en fietsen ben ik ook dol op koffie en zou het leuk vinden om samen een kop koffie te drinken in de stad en evt. een kleine boodschap doen.

 

Bij slecht weer vind ik het ook fijn om gewoon even gezellig te kletsen en ben je van harte welkom bij mij thuis op Anke Marjolein in Lochem.

 

Mijn beperking is dat ik in een rolstoel zit, niet met woorden kan spreken. Wel kan ik heel goed aangeven of ik iets leuk of niet leuk vind. Hiervoor zullen we elkaar even moeten leren kennen.

 

Vind je het leuk om samen met mij wat te gaan doen laat dan even een berichtje achter.

 

Groetjes en hopelijk tot snel.

Menno.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Anke Marjolein

Anke Marjolein is gericht op verblijf en ondersteuning van volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een (ernstig) meervoudige beperking, waardoor fysieke verzorging en/of verpleging nodig is. Daarnaast kan aanvullende behandeling worden ingezet. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, en er is altijd een verpleegkundige aanwezig op de locatie. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met een specialist ouderengeneeskunde en een team van fysiotherapeuten, logopedisten en een ergotherapeut.