Vrijwilliger gezocht voor Kitty

Vrijwilliger gezocht voor Kitty

Structureel werk · 3–4 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Anke Marjolein
#66701
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Anke-Marjolein/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-voor-Kitty/66701 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ik ben Kitty en ik ben 57 jaar, ik ben op zoek naar een vrijwilligster/vrijwilliger.

Uitgebreide omschrijving

Ik ben Kitty en ik ben 57 jaar, ik ben op zoek naar een vrijwilligster/vrijwilliger. Mij lijkt het heel leuk om samen er even tussen uit te gaan. Dit kan bijvoorbeeld door naar de stad te gaan, een film te kijken, een stukje fietsen op de aangepaste rolstoelfiets of even gezellig wat drinken. Wanneer het weer niet mee zit ben je ook welkom bij mij thuis op Anke Marjolein in Lochem om bijvoorbeeld een spelletje te spelen of wat te drinken.

 

Mijn beperking is dat ik in een rolstoel zit en dat ik niet zelfstandig kan delen nemen aan het verkeer (ik kan wel zelf rijden maar er moet wel iemand bij zijn). Wel kan ik gewoon normale gesprekken voeren en kunnen we het gezellig hebben.

 

Lijkt het je leuk om samen gezellig wat te doen? Dan hoor ik het graag!

 

Groetjes en hopelijk tot snel,

Kitty


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Anke Marjolein

Anke Marjolein is gericht op verblijf en ondersteuning van volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een (ernstig) meervoudige beperking, waardoor fysieke verzorging en/of verpleging nodig is. Daarnaast kan aanvullende behandeling worden ingezet. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, en er is altijd een verpleegkundige aanwezig op de locatie. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met een specialist ouderengeneeskunde en een team van fysiotherapeuten, logopedisten en een ergotherapeut.