Chauffeurs/begeleiders gezocht!

Chauffeurs/begeleiders gezocht!

Structureel werk · 2–4 uur/week
Runmolenlaan 2, 7241 VE Lochem, Netherlands
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Anke Marjolein
#60779
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Anke-Marjolein/activiteiten/Chauffeursbegeleiders-gezocht/60779 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij, bewoners van AnkeMarjolein zijn opzoek naar meerdere chauffeurs. wij hebben verschillende activiteiten waar we graag door JOU heen gebracht willen worden.

Uitgebreide omschrijving

Bewoners van Anke Marjolein hebben verschillende, wekelijkse uitjes en activiteiten. vaak in de omgeving Lochem maar soms ook buiten Lochem, denk hierbij aan muziek maken, zwemmen en club avonden.


Wanneer JIJ jou aanmeld als vrijwilliger chauffeur, wordt er een chauffeurstest afgenomen. zodat jij goed weet hoe jij moet rijden met rolstoelen in de bus.


Ook zoeken wij vrijwilligers die mee willen gaan tijdens het vervoeren van bewoners. Je bent dus niet de chauffeur maar ondersteund waar nodig.


Ook krijg je leuke vergoedingen vanuit SIUS.


Kom gerust een keer bij ons binnen wandelen de koffie staat altijd klaar.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Anke Marjolein

Anke Marjolein is gericht op verblijf en ondersteuning van volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een (ernstig) meervoudige beperking, waardoor fysieke verzorging en/of verpleging nodig is. Daarnaast kan aanvullende behandeling worden ingezet. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, en er is altijd een verpleegkundige aanwezig op de locatie. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met een specialist ouderengeneeskunde en een team van fysiotherapeuten, logopedisten en een ergotherapeut.