Met je Buurt

In je dagdromen over wonen in je straat of buurt komt vaak een mooi idee voorbij. Als je het een keer noemt in een gesprekje met buren zijn zij ook meteen enthousiast. Het is een idee waar iets mee gedaan kan worden. De buren willen meedenken en verderop woont nog iemand die het zeker ziet zitten…… maar hoe ga je nu verder?

 

Schrijf je idee op en wij van Team Opbouwwerk denken graag met je mee! Samen kunnen we meer buren erbij betrekken, mogelijkheden voor financiële middelen zoeken en leren van andere initiatieven.

 

Team Opbouwwerk van Stichting Welzijn Lochem ondersteunt de gedachte van lokaal voor elkaar. Maar met elkaar en samen vinden wij met name belangrijk. Denk daarbij aan samen de leefbaarheid in de buurt positief beïnvloeden. Bijvoorbeeld door met elkaar het groen in de straat te onderhouden, een buurtactiviteit te bedenken en op touw te zetten of het zwerfafval aan te pakken.

 

We denken mee bij het ontwikkelen van initiatieven in je eigen leefomgeving. We kunnen je in verbinding brengen met initiatiefnemers van een soortgelijk initiatief of met andere belangrijke contacten. Daarbij delen we graag onze kennis en ervaringen.

 

Team Opbouwwerk is regelmatig fysiek in kernen en wijken aanwezig zodat je ons kunt aanspreken. Maar een afspraak maken kan natuurlijk ook. We zijn telefonisch of via de mail bereikbaar.

 

Astrid Lievestro                06-44828736 / [email protected]

Seher Boya                         06-53559626 / [email protected]