Post | februari 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Trends in het vrijwilligerswerk 2022

Benieuwd naar de nieuwste trends, inzichten en tips op gebied van vrijwillige inzet in 2022? Ons nieuwe e-book is af! We delen 'm gratis uit om samen meer sociale impact te kunnen realiseren.

Afgelopen december hebben we een groot onderzoek uitgevoerd onder de deelnemers van NLvoorelkaar.nl en 65 aangesloten vrijwilligersplatformen van gemeenten en bedrijven. Met meer dan 15.000 respondenten is het onderzoek inmiddels uitgegroeid tot het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa!

Gecombineerd met big data van onze platformen én de scherpe blik van vrijwilligersprofessor Lucas Meijs (Erasmus Universiteit) levert dat een e-book op vol inzichten, trends en praktische tips: over vrijwilligerswerk, de uitdagingen van maatschappelijke organisaties, nieuwe vormen van impact maken, eenzaamheid, het corona effect vorig jaar tot en de prognose voor het komende jaar.

Download het e-book hier gratis

We hopen dat het e-book je helpt met jouw visie en acties om het verschil te maken in Nederland, op jouw manier.

Als we je daar mee kunnen helpen: neem even contact met me op. Een slimme vacaturebank, veilig burenhulpsysteem, eenzaamheid omdenk-technieken, inspirerende activatie voor jongeren of samen nadenken over de digitale revoluatie van vrijwillige inzet in de toekomst? We helpen gemeenten, welzijn, maatschapplijke- en vrijwilligersorganisaties én bedrijven graag!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

E-book Trends vrijwillige inzet 2023!

| Nieuws
E-book trends vrijwilligerswerk 2023
Lees meer

Beursvloer Lochem 5 april 2023

| Nieuws
Beursvloer Lochem is dit jaar op woensdag 5 april 2023!
Maatschappelijk betrokken ondernemen doe je met ...
Lees meer

Waarderingssubsidie voor Lochemse organisaties

| Nieuws
Verschillende organisaties op het gebied van cultuur, jeugd en ouderen ontvangen een waarderingssubsidie ...
Lees meer