Post | februari 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Trends in het vrijwilligerswerk 2022

Benieuwd naar de nieuwste trends, inzichten en tips op gebied van vrijwillige inzet in 2022? Ons nieuwe e-book is af! We delen 'm gratis uit om samen meer sociale impact te kunnen realiseren.

Afgelopen december hebben we een groot onderzoek uitgevoerd onder de deelnemers van NLvoorelkaar.nl en 65 aangesloten vrijwilligersplatformen van gemeenten en bedrijven. Met meer dan 15.000 respondenten is het onderzoek inmiddels uitgegroeid tot het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa!

Gecombineerd met big data van onze platformen én de scherpe blik van vrijwilligersprofessor Lucas Meijs (Erasmus Universiteit) levert dat een e-book op vol inzichten, trends en praktische tips: over vrijwilligerswerk, de uitdagingen van maatschappelijke organisaties, nieuwe vormen van impact maken, eenzaamheid, het corona effect vorig jaar tot en de prognose voor het komende jaar.

Download het e-book hier gratis

We hopen dat het e-book je helpt met jouw visie en acties om het verschil te maken in Nederland, op jouw manier.

Als we je daar mee kunnen helpen: neem even contact met me op. Een slimme vacaturebank, veilig burenhulpsysteem, eenzaamheid omdenk-technieken, inspirerende activatie voor jongeren of samen nadenken over de digitale revoluatie van vrijwillige inzet in de toekomst? We helpen gemeenten, welzijn, maatschapplijke- en vrijwilligersorganisaties én bedrijven graag!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Kennisboostweek NOV

Kennisboostweek 14 tot en met 20 juni!

| Nieuws
Vrijwilligersorganisaties staan midden in de samenleving en ons 'eigen' klimaat is super belangrijk; daar ...
Lees meer
Beursvloer Lochem 2023

Lochemse Beursvloer 2023

| Nieuws
Beursvloer Lochem 2023 was een succes!

LochemDOET heeft het stokje overgenomen van de Lochemse Uitdaging ...
Lees meer
trends in vrijwilligerswerk 2023

E-book Trends vrijwillige inzet 2023!

| Nieuws
E-book trends vrijwilligerswerk 2023
Lees meer