Post | februari 2023 | Nieuws | 2 min lezen

Beursvloer Lochem 5 april 2023

Beursvloer Lochem is dit jaar op woensdag 5 april 2023! 

Maatschappelijk betrokken ondernemen doe je met elkaar. Wil jij als vrijwilligersorganisatie in contact komen met Lochemse bedrijven? Of werk je juist bij een bedrijf dat iets terug wil doen voor een vereniging of stichting die zich inzet voor een mooier Lochem? Neem dan deel aan Beursvloer Lochem! 


Tijdens de Beursvloer worden maatschappelijke organisaties zoals sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven met bedrijven en ondernemers in contact gebracht op een beursachtige wijze. Om mooie matches te maken, iets voor elkaar te betekenen, netwerken uit te breiden én onze gemeente nog mooier en socialer maken.


Wat is Beursvloer Lochem? 

De beursvloer is een feestelijk evenement waarbij maatschappelijke organisaties zoals sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven met bedrijven en ondernemers in contact worden gebracht op een beursachtige wijze. Het doel is een match te maken: één van de partijen heeft een vraag die de ander kan beantwoorden. Hierbij bied je elkaar een tegenprestatie, zonder financieel te investeren (gesloten beurs). Tijdens de vorige editie werden er maar liefst 43 matches gemaakt met een waarde van €19.150,00! Het is de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe mensen in Lochem te leren kennen.


Beursvloer voor bedrijven

Beursvloer Lochem is bij uitstek een plek om als bedrijf in contact te komen met Lochemse vrijwilligersorganisaties en nieuwe samenwerkingen te starten. Misschien ben je als bedrijf al wel langer bezig om te bedenken hoe je (nog) meer betrokken kunt ondernemen. Dan is Beursvloer zeker een mooie start! Een voorbeeld: een vrijwilligersorganisatie heeft een grote ruimte nodig voor haar jaarvergadering. Jij hebt in de avonduren wel een ruimte die je zou kunnen aanbieden. Als tegenprestatie kan de vrijwilligersorganisatie een workshop op het gebied van bijvoorbeeld sport of muziek aanbieden. Zo genieten jullie van een gaaf teamuitje!


Beursvloer voor vrijwilligersorganisaties

Samen staan we sterk. Wil jij graag samenwerken met Lochemse bedrijven die jouw organisatie verder kunnen helpen? Meld je aan, maak een match en creëer een win-win situatie voor beide partijen. Een voorbeeld van een mooie match zou kunnen zijn: De tennisvereniging is op zoek naar iemand die verstand heeft van social media en hen kan helpen nieuwe leden te werven. Hier kan de medewerker van een communicatiebureau die ook op de beursvloer aanwezig is bij helpen. Als tegenprestatie verzorgt de vereniging een tennisworkshop. Beide partijen blij!


Goed voorbereid naar de beursvloer

Wil jij het beste resultaat voor jouw vrijwilligersorganisatie behalen tijdens de beursvloer? Dan kan je gratis meedoen met de training “ Goed voorbereid naar de beursvloer!”. Aanmelden kan via lochemdoet.nl of stuur een mail aan [email protected]. De training is op maandag 20 maart van 19.30 – 21.00 in Lochem.Dank aan Mepal voor het beschikbaar stellen van de mooie locatie voor de Beursvloer

 

We willen bedrijven en vrijwilligersorganisaties uitnodigen voor Beursvloer Lochem 2023 op woensdag 5 april van 17.00 – 20.00 uur bij Mepal (Aalsvoort 101 in Lochem).

Eten verbindt. We starten met lekkers te eten en drinken en trappen daarna af met het officiële beursvloerprogramma.

Aanmelden kan gratis tot 25 maart 2023. Bezoek onze website voor meer informatie en om je aan te melden: lochemdoet.nl/beursvloer.

 

 

 

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Nieuwsbrief juni 2021 voor nieuwsgierige vrijwilligers

| Nieuws
https://mailchi.mp/f2aed994b7a6/lochemdoet-lekker-actief-de-zomer-in
Lees meer

Nieuwsflits LochemDOET juni 2021

| Nieuws
Deze week kennisboostweek voor alle vrijwilligersorganisaties.
Check in en doe mee met een van de gratis ...
Lees meer

Vrijwilliger centraal

| Nieuws
Loopt er bij jullie club een vrijwilliger rond met een bijzonder verhaal of iemand die echt super onmisbaar is ...
Lees meer