Young Media Experts

“Hoe betrek ik jongeren bij mijn organisatie? Hoe vind ik jonge vrijwilligers? Hoe kan ik jongeren mee laten denken met onze plannen en dromen?”

Vragen die wij als vrijwilligerscentrale regelmatig binnenkrijgen. We hebben iets bedacht! 


Veel vrijwilligers organisaties geven aan dat ze op zoek zijn naar jongeren die hen willen versterken. Ze missen de kennis om zich online de presenteren en/of missen de aansluiting bij een jonger publiek. Jongeren zijn actief op Social media, hebben veel kennis over het gebruik en een groot bereik onder de jongere doelgroep. Met een serieuze training bij een jong marketing en communicatie bedrijf Tetske Fikst’t en begeleiding om de brug te slaan tussen de organisatie en de jongere door SWL bieden we jongeren de kans om kennis te maken met PR/marketing. Mooi op je CV en kans op een mooi bijbaantje in de communicatie.

 

Het project Young Media Expert is een 'Win-Win' situatie!

Jongeren helpen vrijwilligersorganisatie om hun online PR te versterken en/of een jongere doelgroep te bereiken. Zij verlenen hun diensten aan de organisaties voor een vrijwilligersvergoeding. Daarvoor krijgen de organisaties betere PR door getrainde jongeren. Jongeren vergroten hun kennis en kunnen met hun hobby een centje bij verdienen. Dat staat mooi op je CV en is vooral ook super leuk.