Skip Navigation
Over ons

Een winkel met een verhaal.
Met ruim 40 vrijwillige medewerkers verkopen we op basis van eerlijke handel (fair trade), originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen aangepast aan ...

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningNatuur & MilieuKunst & cultuur
Deel

Word jij ons nieuwe gezicht?

2–4 uur/week
Schoolstraat 17, 7211 BA Eefde, Netherlands
WinkelSociaal contact
Natuur & MilieuSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#30113
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Wereldwinkel-Eefde/activiteiten/Word-jij-ons-nieuwe-gezicht/30113 om je aan te melden
SamenvattingWord jij ook blij als je in een winkel staat die producten verkoopt met een belangrijk en eerlijk verhaal? Grijp dan nu je kans en word het nieuwe gezicht van onze Wereldwinkel in Eefde!
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit derde wereldlanden. Onze producten zijn gemaakt op fairtrade voorwaarden, d.w.z. met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een leefwaardig bestaan opbouwen. Met de verkoop van deze producten zorgen wij voor continuïteit en helpen wij ze daarbij.

 

We zijn op zoek naar

Medewerkers/sters in de winkel en eventueel lid van een werkgroep.

 

Wat vragen we van je

In de winkel ontvang je klanten en verkoop je onze producten, waarbij het verhaal achter de producten belangrijk is. In principe werk je één dagdeel (ochtend of middag, 3,5 uur) in de 14 dagen volgens een rooster dat in overleg wordt vastgesteld. Daarnaast kun je kiezen in welke werkgroep je (op termijn) wilt meewerken, variërend van inkoop, winkelinrichting, schoonmaak, PR, evenementen buiten, contact met klanten/ grootverbruikers enz. 


Wat bieden wij

De verkoop in de Wereldwinkel Eefde gebeurt van dinsdag t/m zaterdag door meer dan dertig vrijwilligers in paren van twee onder leiding van een coördinator. De werkgroepen worden naar behoefte samengesteld uit verschillende aantallen medewerkers. Op deze manier is iedereen betrokken en samen maken wij er iets moois van!

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Hoe kom ik er?
Over Wereldwinkel Eefde
Een winkel met een verhaal.
Met ruim 40 vrijwillige medewerkers verkopen we op basis van eerlijke handel (fair trade), originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen aangepast aan de Nederlandse wensen en smaak. Ieder product heeft zijn eigen verhaal van oorsprong tot productie, vaak handgemaakt door een familie.

Onze fairtrade producten zijn gemaakt in Afrika, Azië, Latijns- en Zuid Amerika met respect voor mens en milieu, van duurzame en/of gerecyclede grondstoffen. De levensmiddelen zijn voor zover mogelijk samengesteld met grondstoffen van biologische teelt.

Met jouw aankoop steun je de verbetering van de levensomstandigheden van de producenten.
Kom gerust eens langs!
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#30113
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Wereldwinkel-Eefde/activiteiten/Word-jij-ons-nieuwe-gezicht/30113 om je aan te melden