Skip Navigation
Over ons

Een winkel met een verhaal.
Met ruim 40 vrijwillige medewerkers verkopen we op basis van eerlijke handel (fair trade), originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen aangepast aan ...

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningNatuur & MilieuKunst & cultuur
Deel

Verstand van cijfers

2–4 uur/week
Schoolstraat 17, 7211 BA Eefde, Netherlands
Bestuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#30297
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Wereldwinkel-Eefde/activiteiten/Verstand-van-cijfers/30297 om je aan te melden
SamenvattingBen je goed in het interpreteren van cijfers? En vind je het daarnaast leuk om mee te denken in ons beleid en je creatieve ideeën te delen om onze Wereldwinkel in Eefde nog beter te maken? Kom ons bestuur dan versterken!
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Met ruim 40 vrijwillige medewerkers verkopen we op basis van eerlijke handel (fairtrade), originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen aangepast aan de Nederlandse wensen en smaak. Ieder product heeft zijn eigen verhaal van oorsprong tot productie, vaak handgemaakt door een familie. Met de verkoop van deze producten ondersteunen we producenten in ontwikkelingslanden. We bieden handel geen hulp.

We zijn op zoek naar


Iemand die onze stichting op financieel gebied kan leiden en onze administrateur kan aansturen en ondersteunen. Onze administrateur voert wekelijks alle financiële gegevens in ons online boekhoudpakket in, maakt de uitgaande facturen en betaalt de binnenkomende facturen.


Wat vragen we van je

Het is prettig dat je verstand hebt van cijfers en deze ook weet te interpreteren. Vind je het daarnaast leuk om mee te denken in ons beleid en je creatieve ideeën te delen om onze Wereldwinkel in Eefde nog beter te maken? Kom ons bestuur dan versterken!

Wat bieden wij

Je maakt onderdeel uit van een enthousiast laagdrempelig bestuur. De verkoop in onze Wereldwinkel gebeurt van dinsdag t/m zaterdag door actieve vrijwilligers. De betrokkenheid is groot, we hebben oog voor elkaar en bieden ruimte voor vernieuwingen en creatieve oplossingen. Op deze manier kunnen we gezamenlijk de Wereldwinkel professioneel neerzetten. Samen maken we er iets moois van!


Hoe kom ik er?
Over Wereldwinkel Eefde
Een winkel met een verhaal.
Met ruim 40 vrijwillige medewerkers verkopen we op basis van eerlijke handel (fair trade), originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen aangepast aan de Nederlandse wensen en smaak. Ieder product heeft zijn eigen verhaal van oorsprong tot productie, vaak handgemaakt door een familie.

Onze fairtrade producten zijn gemaakt in Afrika, Azië, Latijns- en Zuid Amerika met respect voor mens en milieu, van duurzame en/of gerecyclede grondstoffen. De levensmiddelen zijn voor zover mogelijk samengesteld met grondstoffen van biologische teelt.

Met jouw aankoop steun je de verbetering van de levensomstandigheden van de producenten.
Kom gerust eens langs!
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#30297
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Wereldwinkel-Eefde/activiteiten/Verstand-van-cijfers/30297 om je aan te melden