Skip Sidebar

Over ons

In de Achterhoek, ten zuidoosten van Almen, vind je landgoed Velhorst. Dit wordt beheerd door Vereniging Natuurmonumenten. Je kunt er naar hartenlust wandelen en fietsen in een oase van rust en ...

Natuur & Milieu
Deel

Groenmedewerker

1–2 uur/week
Almen, Gelderland, Nederland
BuitenAdvies & Mentoring
Natuur & Milieu
5 plaatsen over.
Deel activiteit
#30225
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Natuurmonumenten/activiteiten/Groenmedewerker/30225 om je aan te melden

Samenvatting

Heb jij de 'groene vingers' voor ons cultureel erfstuk?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

In de Achterhoek, ten zuidoosten van Almen, vind je landgoed Velhorst. Dit wordt beheerd door Vereniging Natuurmonumenten. Je kunt er naar hartenlust wandelen en fietsen in een oase van rust en ruimte, natuur- en cultuurhistorie, langs statige lanen en parkbossen, boerderijen, akkers en heideveldjes.


We zijn op zoek naar

De tuingroep op landgoed Velhorst kan extra hulp gebruiken voor de historische tuin bij Huize Velhorst, bestaande uit een moestuin, bloemen-borders, druivenkas en boomgaard. In de winter vinden andere werkzaamheden plaats, zoals snoeiwerkzaamheden elders op het landgoed. Vind je het leuk om paden te schoffelen en onkruidvrij te maken of te snoeien van o.a. de wandelpaden in ons parkbos? Of heb je meer affiniteit met het verzorgen van onze fruitbomen, het maaien van het gras of groente en fruit te kweken in de kas? Dan willen wij graag kennis maken met jou.


Wat vragen we van je

Het is prettig als je een teamplayer bent en dat je uiteraard affiniteit hebt met natuur en cultuur.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Vereniging Natuurmonumenten

In de Achterhoek, ten zuidoosten van Almen, vind je landgoed Velhorst. Dit wordt beheerd door Vereniging Natuurmonumenten. Je kunt er naar hartenlust wandelen en fietsen in een oase van rust en ruimte, natuur- en cultuurhistorie, langs statige lanen en parkbossen, boerderijen, akkers en heideveldjes.

5 plaatsen over.
Deel activiteit