Skip Sidebar

Over ons

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel

Wie brengt onze kookstudio tot leven?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Markt 3, 7241 AA Lochem, Nederland
FondsenwervingOnderzoekCoördineren
Buurt & omgeving
Activiteit Delen
Vereniging Het Stadshuus
#52028
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Organisator-Kookcursussen/52028 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Stomende pannen, pruttelende potjes, sissende boter.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Heerlijk geurende en oogstrelende gerechten gemaakt door cursisten, in workshops of zomaar door liefhebbers. We zien die het liefst nog meer.

Ben jij de man, of vrouw die de pollepel gaat zwaaien over onze professioneel uitgeruste kookstudio? En mee helpt deze beter te benutten?

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vereniging Het Stadshuus

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.