Skip Sidebar
Talentboerderij

Talentboerderij

Non-profit

Over ons

De Talentboerderij is een sociale onderneming en biedt dagbesteding of een werkervaringsplek. Daarnaast kan je bij ons terecht voor logies of een weekje vakantie. Ook is er binnen -/buitenruimte te ...

Buurt & omgevingWelzijnMensen met een beperking
Deel
onderhoud eetbaar landschap

onderhoud eetbaar landschap

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 22 jan 2021
Laren, Gelderland, Nederland
HulpverleningSociaal contactMaatje & buddyZorgBuitenTuinierenDieren verzorgenOndersteunend werkCreatief
Buurt & omgevingWelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Talentboerderij
#32483
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Talentboerderij/activiteiten/onderhoud-eetbaar-landschap/32483 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil je helpen met onderhoud en aanleg van het eetbaar landschap van zorg-werkboerderij Talentboerderij?

Uitgebreide omschrijving

De Talentboerderij zoekt vrijwilligers voor de buitenboel. Het is fijn voor onze deelnemers als er een mooi begin is gemaakt om verder mee te gaan werken.

Dit jaar gaan we verder met het ontwerpen van de thee-kruidentuin. Ondertussen hebben de vaste planten ook aandacht nodig en zijn de nieuwe zaden al weer besteld. Graag maken we gebruik van jouw groene talent of je sterke handen!

Zie ook onze website voor meer info over onze zorg-werkboerderij voor dagbesteding en werkervaringsplek.

Alles natuurlijk met plezier! Pas dan ontstaat groei en bloei!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Laren Activiteiten > Talentboerderij > onderhoud eetbaar landschap

Over Talentboerderij

De Talentboerderij is een sociale onderneming en biedt dagbesteding of een werkervaringsplek. Daarnaast kan je bij ons terecht voor logies of een weekje vakantie. Ook is er binnen -/buitenruimte te huur als werkplek of om groepen te ontvangen.
Op het erf vind je de woonboerderij voor ons gezin, een volledig ingericht vrijstaand huisje voor logies of weekje vakantie, een kleine kapschuur met kas en kippenverblijf, een varkensstal voor Arvid en Snuitje, een grote kapschuur met buitenwerkplaats en de Talentboerderij met binnenwerkplaats en kantine. In de Talentboerderij zijn nog 2 kamers voor logies. De cavia’s hebben een mooi verblijf bij de grote appelboom. Onze 3 katten, de hond en de kippen lopen graag vrij rond op het erf.
De hectare grond om de gebouwen heen groeit uit tot eetbaar landgoed. Je vindt er vruchtdragende bomen, verschillende moestuinen, maar ook gewoon gras om over uit te kijken en op te spelen.
De Talentboerderij biedt plek aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op welk vlak dan ook (zelfgekozen of niet) een plek buitenshuis waar ze gewaardeerd worden en aan hun eigen talent of ontwikkeling kunnen werken. Maximaal 15 mensen per dagdeel op het erf, van 1 tot 8 dagdelen per week. Mensen komen vanuit de Wet Maatschappelijke Opvang, Wet Langdurige Zorg, Participatieweg, of particulier.
Door mensen kennis te laten maken met elkaar en met alle mogelijkheden op ons erf en daar omheen, kansen te bieden en succeservaringen op te laten doen, stimuleren we hen om hun talenten te ontdekken, grenzen te verkennen en doelen te stellen. Ja zelfs een beetje te dromen en vooruit te denken.