Skip Sidebar

Talentboerderij

Non-profit

Over ons

Op de Talentboerderij is ruimte voor dagbesteding, vrijwilligerswerk, activering, integratie, praktijkstages en recreatie. Ook kan een lokale ondernemer bij ons ruimte vinden die past en een omgeving ...

Buurt & omgevingWelzijnMensen met een beperking
Deel

Welke talenten wil jij delen?

Structureel werk · 1–3 uur/week
Laren, Gelderland, Nederland
BegeleidingSociaal contact
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Talentboerderij
#30563
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Talentboerderij/activiteiten/Welke-talenten-wil-jij-delen/30563 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voelt het voor jou goed om je eigen talenten te gebruiken zodat de andere medemakers net als jij kunnen groeien en bloeien? Kom dan eens kennismaken.

Uitgebreide omschrijving

Na jaren werken op facilitair gebied en in het onderwijs hebben wij, Pieter en Dianne van der Bij, door de vondst van een prachtige boerderij op een mooi erf met mogelijkheden, midden in de natuur, een plek gevonden om te werken met onze talenten. Faciliteren wat nodig is, zoeken naar mogelijkheden, gastvrij zijn, verbinden, ervaringsgericht werken en leren, luisteren en zien wat er speelt, anticiperen en dingen vanuit verschillende hoeken kunnen bekijken.

Met onze kinderen, met oma, hond, katten en kippen op het erf zijn wij in 2020 een sociale onderneming gestart: de Talentboerderij.


We zijn op zoek naar

Goed gehumeurde vrijwilligers die kansen zien, die graag meedenken, die een ander kunnen zien zoals ze zijn. Iemand die het werk van de cliënten mede mogelijk maakt. Doordat je bijvoorbeeld graag in de tuin werkt, ons leert spinnen of breien, goed een ander kan motiveren, goede ideeën hebt voor de appel/peren/pruimen-oogst, handig bent met hout of juist zelf goed ziet waar je nodig bent.


Wat vragen we van je

We gaan voor duurzame relaties. We vinden het een goed idee als er regelmaat zit in wanneer we je zien. Daar maken we afspraken over. Dat is duidelijk en voorspelbaar. Dat je doet wat je zegt en zegt wat je doet. We zien graag dat je mee doet in het ritme van de dag en medemakers op de manier die bij je past ondersteunt bij het werken aan hun talenten.


We bieden jou

Een fijne plek in het buitengebied van Laren waar je dingen doet die bij je passen. Je komt in beweging en verbind je met allerlei verschillende mensen. Je wordt betrokken bij de groei van de Talentboerderij. Je kan je eigen projecten meebrengen om aan te werken en gebruik maken van onze faciliteiten. Wil je een eigen moestuintje? Zoek je een plek om te schilderen? Wil je eigen meubels opknappen? 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Talentboerderij

Op de Talentboerderij is ruimte voor dagbesteding, vrijwilligerswerk, activering, integratie, praktijkstages en recreatie. Ook kan een lokale ondernemer bij ons ruimte vinden die past en een omgeving die in beweging zet. Zo ontstaat er op de Talentboerderij een mix van passanten en medemakers, mensen met een beperking en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Samen zijn we een kleine maatschappij met diversiteit in mensen en hun talenten.

Onze begeleiding en ondersteuning op het erf is gericht op het faciliteren van wat je wil ontwikkelen. Omdat je een doel voor ogen hebt voor de toekomst of omdat je een tevreden gevoel wil voor vandaag. Persoonlijke groei draagt bij aan alledaags geluk. Daar zetten wij ons voor in!