Skip Sidebar
Talentboerderij

Talentboerderij

Non-profit

Over ons

De Talentboerderij is een sociale onderneming en biedt dagbesteding of een werkervaringsplek. Daarnaast kan je bij ons terecht voor logies of een weekje vakantie. Ook is er binnen -/buitenruimte te ...

Buurt & omgevingWelzijnMensen met een beperking
Deel
Helpen ontwerpen

Helpen ontwerpen

Structureel werk · 2–5 uur/week · Start vanaf 22 jan 2021
Laren, Gelderland, Nederland
HulpverleningKoken & etenBegeleidingOnderwijsBestuurAdvies & MentoringTrainingSportKlussenZorg
Buurt & omgevingWelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
Talentboerderij
#32482
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Talentboerderij/activiteiten/Helpen-ontwerpen/32482 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Talentboerderij zoekt creatieve vrijwilligers voor het helpen ontwerpen en verzorgen van activiteiten voor deelnemers.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze deelnemers verzorgen we projecten en activiteiten op of rond het erf. Het idee is dat een deelnemer een box of gelamineerde kaart pakt waar een idee voor een activiteit op staat, zodat hij of zij meteen aan de slag kan. Op de plank ligt nu bijvoorbeeld: 'Bijenhotel maken' en 'Portret van olieverf'.

Per project of activiteit houden we rekening met de verschillende talenten van de deelnemers. Borrelen er nu ideeen bij je op? Neem contact met ons op!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Laren Activiteiten > Talentboerderij > Helpen ontwerpen

Over Talentboerderij

De Talentboerderij is een sociale onderneming en biedt dagbesteding of een werkervaringsplek. Daarnaast kan je bij ons terecht voor logies of een weekje vakantie. Ook is er binnen -/buitenruimte te huur als werkplek of om groepen te ontvangen.
Op het erf vind je de woonboerderij voor ons gezin, een volledig ingericht vrijstaand huisje voor logies of weekje vakantie, een kleine kapschuur met kas en kippenverblijf, een varkensstal voor Arvid en Snuitje, een grote kapschuur met buitenwerkplaats en de Talentboerderij met binnenwerkplaats en kantine. In de Talentboerderij zijn nog 2 kamers voor logies. De cavia’s hebben een mooi verblijf bij de grote appelboom. Onze 3 katten, de hond en de kippen lopen graag vrij rond op het erf.
De hectare grond om de gebouwen heen groeit uit tot eetbaar landgoed. Je vindt er vruchtdragende bomen, verschillende moestuinen, maar ook gewoon gras om over uit te kijken en op te spelen.
De Talentboerderij biedt plek aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op welk vlak dan ook (zelfgekozen of niet) een plek buitenshuis waar ze gewaardeerd worden en aan hun eigen talent of ontwikkeling kunnen werken. Maximaal 15 mensen per dagdeel op het erf, van 1 tot 8 dagdelen per week. Mensen komen vanuit de Wet Maatschappelijke Opvang, Wet Langdurige Zorg, Participatieweg, of particulier.
Door mensen kennis te laten maken met elkaar en met alle mogelijkheden op ons erf en daar omheen, kansen te bieden en succeservaringen op te laten doen, stimuleren we hen om hun talenten te ontdekken, grenzen te verkennen en doelen te stellen. Ja zelfs een beetje te dromen en vooruit te denken.