Skip Sidebar

Talentboerderij

Non-profit

Over ons

Op de Talentboerderij is ruimte voor dagbesteding, vrijwilligerswerk, activering, integratie, praktijkstages en recreatie. Ook kan een lokale ondernemer bij ons ruimte vinden die past en een omgeving ...

Buurt & omgevingWelzijnMensen met een beperking
Deel

Helpen ontwerpen

Structureel werk · 2–5 uur/week · Start vanaf 22 jan 2021
Laren, Gelderland, Nederland
HulpverleningKoken & etenBegeleidingOnderwijsBestuurAdvies & MentoringTrainingSportKlussenZorg
Buurt & omgevingWelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
Talentboerderij
#32482
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Talentboerderij/activiteiten/Helpen-ontwerpen/32482 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Talentboerderij zoekt creatieve vrijwilligers voor het helpen ontwerpen en verzorgen van activiteiten voor deelnemers.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze deelnemers verzorgen we projecten en activiteiten op of rond het erf. Het idee is dat een deelnemer een box of gelamineerde kaart pakt waar een idee voor een activiteit op staat, zodat hij of zij meteen aan de slag kan. Op de plank ligt nu bijvoorbeeld: 'Bijenhotel maken' en 'Portret van olieverf'.

Per project of activiteit houden we rekening met de verschillende talenten van de deelnemers. Borrelen er nu ideeen bij je op? Neem contact met ons op!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Talentboerderij

Op de Talentboerderij is ruimte voor dagbesteding, vrijwilligerswerk, activering, integratie, praktijkstages en recreatie. Ook kan een lokale ondernemer bij ons ruimte vinden die past en een omgeving die in beweging zet. Zo ontstaat er op de Talentboerderij een mix van passanten en medemakers, mensen met een beperking en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Samen zijn we een kleine maatschappij met diversiteit in mensen en hun talenten.

Onze begeleiding en ondersteuning op het erf is gericht op het faciliteren van wat je wil ontwikkelen. Omdat je een doel voor ogen hebt voor de toekomst of omdat je een tevreden gevoel wil voor vandaag. Persoonlijke groei draagt bij aan alledaags geluk. Daar zetten wij ons voor in!