Skip Sidebar

Over ons

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL ...

OuderenKinderen & JongerenWelzijn
Deel

Op de koffie in Eefde

Structureel werk · Flexibele uren
Eefde, Gelderland, Nederland
OuderenWelzijn
Activiteit Delen
Stichting Welzijn Lochem
#59906
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Op-de-koffie-in-Eefde/59906 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een inwoonster uit Eefde is aan huis gebonden. De koffie staat klaar voor een gezellig praatje.

Uitgebreide omschrijving

Een inwoonster uit Eefde is aan huis gebonden. Ze heeft fijne kinderen (die haar regelmatig bezoeken), maar ze vindt het ook gezellig om af en toe iemand anders te spreken. Dit kan tijdens een bezoekje, maar ook via een telefoongesprek.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van SWL brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Welzijn Lochem

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL bewoners en initiatieven. SWL is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.