Skip Sidebar

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

OuderenKinderen & JongerenWelzijn
Deel

Kopje koffie drinken in Gorssel

Structureel werk · Flexibele uren
Gorssel, Gelderland, Nederland
Buiten
OuderenWelzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#63216
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Kopje-koffie-drinken-in-Gorssel/63216 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een oudere inwoonster uit Gorssel zou graag af en toe op de vrijdagmiddag een kopje koffie drinken in het dorp.

Uitgebreide omschrijving

Een inwoonster uit Gorssel is mantelzorgster voor haar man. Op de vrijdagmiddag heeft ze een momentje voor zichzelf en zou ze graag samen met iemand het dorp in lopen, om daar bijvoorbeeld een kopje koffie drinken. Er zo even uit zijn, 1 x per 2 weken, zou fijn zijn.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van SWL brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Gorssel Activiteiten > Welzijn Lochem > Kopje koffie drinken in Gorssel

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.