Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
#DOEmeemetMDT

#DOEmeemetMDT

Structureel werk · 1 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
TrainingActiviteiten begeleiden
Kinderen & JongerenNatuur & MilieuBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#41370
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/DOEmeemetMDT/41370 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij, Christy Hogeweg en Michelle Stouten, zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers voor de Young Leaders training in de gemeente Lochem. #DOEmeemetMDT

Uitgebreide omschrijving

Wij, Christy Hogeweg en Michelle Stouten, zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers voor de Young Leaders training in de gemeente Lochem. Dit is een training die wordt verzorgd in de gemeente Lochem voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar.  

 

De Young Leaders Training is een pedagogisch activeringsprogramma. Doel is jongeren te stimuleren in hun ontwikkeling tot zelfbewuste personen die verantwoordelijkheid willen nemen in hun buurt. Jongeren die meedoen bouwen nieuwe competenties op, leren op zichzelf en hun toekomst te reflecteren en worden geactiveerd om hun eigen kwaliteiten in te zetten als positief rolmodel voor andere jongeren. Young Leaders bestaat uit een trainingsdeel en een activiteitendeel. Het doel van het traject is het opzetten en het organiseren van een activiteit in de buurt. 

 

Wat zijn de voordelen van het volgen van de training?  

* twee certificaten; 

* vaardigheden zoals presenteren, samenwerken en organiseren; 

* sociale contacten; 

* invloed op de eigen leefomgeving; 

* eigen regie over wat voor activiteit het gaat worden! 


Ben jij nieuwsgierig, heb je vragen of wil je je aanmelden? Reageer dan op deze vacature en wij nemen contact met je op!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.