Skip Sidebar

Over ons

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL ...

OuderenKinderen & JongerenWelzijn
Deel

Boodschappenteam #Coronahulplochem

Structureel werk · 1–2 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
HulpverleningZorg
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Welzijn Lochem
#30292
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Boodschappenteam-Coronahulplochem/30292 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Doe boodschappen en draag, samen met Stichting Welzijn Lochem, een steentje bij in de 'sociale' strijd tegen Corona!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

#Coronahulplochem is een initiatief van Stichting Welzijn Lochem waarin we mensen die hulp nodig hebben of hulp willen bieden met elkaar in contact brengen. Stichting Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven.


We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen in ons boodschappenteam #Coronahulplochem. 

Wil je ook graag iets bijdragen en mensen helpen? Zet je dan in samen met Stichting Welzijn Lochem. In deze tijd willen we ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid extra ondersteunen. Er zijn mensen die nu niet makkelijk de deur uit kunnen om een boodschap te doen. Daarvoor zoeken wij vrijwilligers die dat wel kunnen.

Zin om mee te helpen? Reageer dan op deze vacature of neem contact op met ons op.Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Welzijn Lochem

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL bewoners en initiatieven. SWL is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.