Skip Sidebar

Over ons

Sinds 2011 organiseren wij ieder jaar een gedachtenisbijeenkomst voor nabestaanden van overleden dierbaren om hen opnieuw of op een andere wijze een dierbare plek in hun leven en hart te geven ...

Buurt & omgeving
Deel

Voorzitter

Structureel werk
Berkelplein 6, 7241 CE Lochem, Netherlands
Bestuur
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Levende Namen
#30137
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Levende-Namen/activiteiten/Voorzitter/30137 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Levende Namen Stel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ga jij onze prachtige stichting voorzitten?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

De Stichting 'Levende Namen' organiseert ieder jaar, (de laatste dinsdagavond in oktober) op de Nieuwe Begraafplaats in Lochem een gedachtenisbijeenkomst. Een moment om op eigen wijze herinneringen te delen en zo de naam van een dierbare levend te houden


We zijn op zoek naar

een nieuwe voorzitter. In deze rol zit je onze vergaderingen voor, je neemt initiatieven, je coördineert en zorgt dat de bestuurswerkzaamheden zoals subsidieaanvragen, opstellen en verspreiden jaarboekje worden uitgevoerd. Daarnaast vertegenwoordig je de stichting bij officiële gelegenheden. Tevens leid je de vergaderingen met de diverse werkgroepen die betrokken zijn bij de gedachtenisbijeenkomst. Dit zijn ongeveer 5 vergaderingen per jaar.


Wat vragen we van je

 

We zoeken een enthousiast persoon, die besluiten kan nemen en die communicatief en sociaal vaardig is. Ben jij diegene die het 'stokje' wil overnemen van onze huidige voorzitter? Neem dan contact met ons op!
 

Interesse?
Als je onderaan de vacature op 'Inschrijven' klikt, krijgt de organisatie of vereniging van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

Om je in te schrijven moet je ingelogd zijn.
Ben je nog niet eerder aangemeld bij deze vacaturebank, schrijf je dan eerst in via www.vrijwilligersweb.vrijwiligerscentralelochem.nl

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Levende Namen

Sinds 2011 organiseren wij ieder jaar een gedachtenisbijeenkomst voor nabestaanden van overleden dierbaren om hen opnieuw of op een andere wijze een dierbare plek in hun leven en hart te geven. Bezoekers kunnen dan een rondgang maken van ca. 1.200 meter over de Nieuwe Begraafplaats te Lochem langs een met fakkels verlichte route waar zij meer dan twintig verschillende kunstvormen en rouwrituelen passeren. Wij hebben al vele duizenden bezoekers mogen verwelkomen.