Skip Sidebar

Over ons

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het ...

Kinderen & Jongeren
Deel
bestuurslid

bestuurslid

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Leergeld Lochem
#67154
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Leergeld-Lochem/activiteiten/bestuurslid/67154 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als bestuurslid maakt u deel uit van het bestuur van Stichting Leergeld Lochem dat verantwoordelijk is voor de organisatie en financiën van Leergeld Lochem.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Leergeld Lochem zoekt:


Bestuurslid met enige affiniteit financiën / ict


Als bestuurslid maakt u deel uit van een driekoppig bestuur van Stichting Leergeld Lochem (voorzitter, secretaris en penningmeester). Het bestuur zorgt ervoor dat de 2 coördinatoren, 1 betaalmeester en de 13 intermediairs hun activiteiten kunnen doen. De bestuursleden onderhouden het contact met de coördinatoren, intermediairs, de Gemeente Lochem, het bedrijfsleven en serviceclubs en Stichting Leergeld Nederland.


Het bestuur is verantwoordelijk voor de organisatorische en financiële kant van de stichting. De uitvoerende taken hiervan worden door onze coördinatoren, intermediairs en financiële ondersteuning op kantoor gedaan.


Neem voor meer informatie over deze functie op met een van de bestuursleden:

Hellen Strik

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Leergeld Lochem

Stichting Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar in de gemeente Lochem die niet kunnen meedoen aan binnen- of buitenschoolse activiteiten omdat er te weinig financiële middelen zijn binnen het gezin. Stichting Leergeld Lochem is een onderdeel van de landelijke Stichting Leergeld en we werken samen met de gemeente Lochem.