Skip Sidebar

Over ons

Stichting Every boy & girl helpt de allerarmste kinderen, waar ook ter wereld met liefdevol gemaakte kleding, dekens, rugzakjes, knuffels en meer.
Het is moeilijk te begrijpen dat de verschillen ...

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningSociale rechtvaardigheid
Deel

Handwerk jij mee?

Structureel werk · 0–1 uur/week
Vorden, Gelderland, Nederland
Klussen
Sociale rechtvaardigheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Every Boy & Girl
#36721
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Every-Boy--Girl/activiteiten/Handwerk-jij-mee/36721 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilligers in de Achterhoek die het leuk vinden om te handwerken, doen dit voor de allerarmste kinderen, waar ook ter wereld.

Uitgebreide omschrijving

Op dit moment steunt Every boy & girl kinderprojecten in Ghana, Roemenië en Hongarije.

Voor kinderen in warme landen worden kleding, knuffels, rugzakjes en nog veel meer genaaid en voor kinderen in koude landen breien en haken we lekkere warme truien, sjaals, mutsen, sokken, dekens, enz.


Bij Every boy & girl houden we niet van targets en deadlines. Iedereen handwerkt vanuit huis in zijn eigen tempo en maakt dat wat hij leuk vindt, als het maar voor kinderen van 0 tot ca. 12 jaar is.

Het enige dat we van je vragen is dat het werk netjes is (dus geen steken laten vallen, etc.). Maar dat spreekt eigenlijk wel vanzelf, toch?


De door jou gemaakte spullen worden een aantal keer per jaar bij je thuis opgehaald.

Iedere vrijwilliger ontvangt de maandelijkse nieuwsbrief, met daarin alle nieuwtjes binnen de Stichting.


Dus: vind jij het leuk om te handwerken en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan contact met ons op.

We vinden het leuk als je kort iets over jezelf vertelt en aangeeft waarom je gemotiveerd bent om als vrijwilliger voor de boys & girls aan de slag te gaan!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Every Boy & Girl

Stichting Every boy & girl helpt de allerarmste kinderen, waar ook ter wereld met liefdevol gemaakte kleding, dekens, rugzakjes, knuffels en meer.
Het is moeilijk te begrijpen dat de verschillen tussen arm en rijk in de wereld nog steeds zo enorm groot zijn. In de westerse wereld hebben we een overvloed aan producten en voedsel, en in andere landen hebben mensen letterlijk niets. Ze weten niet hoe ze aan hun eerste basisbehoeften moeten komen en gaan letterlijk dood van de honger. Daarvan kunnen wij ons absoluut geen voorstelling maken!
Stichting Every boy & girl heeft als motto: 'Met elkaar, voor elkaar'.
Inmiddels zijn er sinds de oprichting in februari 2018 al ca. 125 vrijwilligers aan het werk voor de kinderen en dat vinden we fantastisch!