Skip Sidebar

Over ons

De stichting Dierenambulance Dierenbescherming OverGelder kan haar werk doen dankzij een grote groep vrijwilligers die er voor zorgen dat er hulp geboden kan worden aan dieren in nood ...

Dierenwelzijn
Deel
Dierenambulancemedewerker

Dierenambulancemedewerker

Structureel werk · 4–8 uur/week
Kuipersdijk 11, 7381 AX Klarenbeek, Netherlands
Vervoer
Dierenwelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Dierenambulance OverGelder
#30138
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Dierenambulance-OverGelder/activiteiten/Dierenambulancemedewerker/30138 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom jij op voor onze dieren?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Dierenbescherming OverGelder zet zich in voor het bevorderen van het dierenwelzijn in haar werkgebied en een diervriendelijke maatschappij, waarin mens en dier in harmonie met elkaar samen leven. De vereniging spant zich op velerlei manieren in voor het welzijn van dieren in de regio.


We zijn op zoek naar

een vrijwilliger die affiniteit heeft met dieren en het werk van de Dierenbescherming. Ben jij minimaal 20 jaar, heb je MBO niveau en kan je minimaal 2 diensten per week draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

De werkzaamheden bestaan uit hulp verlenen bij incidenten waar dieren het slachtoffer zijn. Daarnaast moet er vervoer plaatsvinden van huisdieren naar b.v. dierenarts, asiel of van overleden huisdieren naar het crematorium.


Wat vragen we van je

Als vrijwilliger is het fijn dat je sociaal vaardig bent en dat je je schriftelijk en mondeling goed kan uitdrukken. Daarnaast is het prettig dat je in goede fysieke gezondheid bent en dat je in teamverband kan werken.

In deze rol moet je ook stressbestendig en flexibel zijn, als ook bereid zijn om aangeboden cursussen te volgen en enkele vergaderingen per jaar bij te wonen.

 

Wat bieden wij

Een gezellig team om in te werken en daarnaast krijg je gerichte cursussen aangeboden en volg je enkele vergaderingen per jaar.

 


Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Dierenambulance OverGelder

De stichting Dierenambulance Dierenbescherming OverGelder kan haar werk doen dankzij een grote groep vrijwilligers die er voor zorgen dat er hulp geboden kan worden aan dieren in nood. De dierenambulance kan:
1. Eerste hulp verlenen aan gewonde (huis) dieren
2. Indien nodig naar een dierenarts vervoeren
3. Zwerfdieren ophalen en naar asiel brengen
4. Assisteren in opdracht van politie / brandweer / inspectiedienst
5. Dieren naar gespecialiseerde opvang vervoeren