Skip Navigation
Over ons

De stichting Dierenambulance Dierenbescherming OverGelder kan haar werk doen dankzij een grote groep vrijwilligers die er voor zorgen dat er hulp geboden kan worden aan dieren in nood ...

Dierenwelzijn
Deel

Chauffeur

2–4 uur/week
Kuipersdijk 11, 7381 AX Klarenbeek, Netherlands
Vervoer
Dierenwelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen5 plaatsen over.


Deel activiteit
#30139
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Dierenambulance-OverGelder/activiteiten/Chauffeur/30139 om je aan te melden
SamenvattingHeb jij hart voor onze dieren?
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Dierenbescherming OverGelder zet zich in voor het bevorderen van het dierenwelzijn in haar werkgebied en een diervriendelijke maatschappij, waarin mens en dier in harmonie met elkaar samen leven. De vereniging spant zich op velerlei manieren in voor het welzijn van dieren in de regio.


We zijn op zoek naar

vrijwilligers uit Apeldoorn, Deventer, Zutphen of Lochem, die gewonde of zieke dieren willen vervoeren. Het gaat om dieren die door de dierenambulances zijn opgehaald en naar hun opvangbestemming moeten. Ben jij minimaal 20 en in het bezit van rijbewijs-B? Kan je daarnaast minimaal 2 diensten per week draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Wat vragen we van je

Als vrijwilliger is het prettig dat je affiniteit hebt met dieren en het werk van de Dierenbescherming. Fysiek moet je in staat zijn enige uren achter elkaar ritten te doen. Ook is het fijn dat je de Nederlandse taal beheerst en flexibel inzetbaar bent.

 

Wat bieden wij

Een gezellig team om in te werken en daarnaast krijg je gerichte cursussen aangeboden en volg je enkele vergaderingen per jaar.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Dierenambulance OverGelder
De stichting Dierenambulance Dierenbescherming OverGelder kan haar werk doen dankzij een grote groep vrijwilligers die er voor zorgen dat er hulp geboden kan worden aan dieren in nood. De dierenambulance kan:
1. Eerste hulp verlenen aan gewonde (huis) dieren
2. Indien nodig naar een dierenarts vervoeren
3. Zwerfdieren ophalen en naar asiel brengen
4. Assisteren in opdracht van politie / brandweer / inspectiedienst
5. Dieren naar gespecialiseerde opvang vervoeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen5 plaatsen over.


Deel activiteit
#30139
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Dierenambulance-OverGelder/activiteiten/Chauffeur/30139 om je aan te melden