Skip Sidebar

Over ons

De stichting Dierenambulance Dierenbescherming OverGelder kan haar werk doen dankzij een grote groep vrijwilligers die er voor zorgen dat er hulp geboden kan worden aan dieren in nood ...

Dierenwelzijn
Deel
Centralist meldkamer

Centralist meldkamer

Structureel werk · 2–4 uur/week
Kuipersdijk 11, 7381 AX Klarenbeek, Netherlands
Marketing & Communicatie
Dierenwelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Dierenambulance OverGelder
#30140
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Dierenambulance-OverGelder/activiteiten/Centralist-meldkamer/30140 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Word jij onze nieuwe telefoonstem?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Dierenbescherming OverGelder zet zich in voor het bevorderen van het dierenwelzijn in haar werkgebied en een diervriendelijke maatschappij, waarin mens en dier in harmonie met elkaar samen leven. De vereniging spant zich op velerlei manieren in voor het welzijn van dieren in de regio.


We zijn op zoek naar

centralisten voor de meldkamer/telefooncentrale, woonachtig in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Lochem.

Vanuit de meldkamer/telefooncentrale, worden de beschikbare dierenambulances in de regio aangestuurd. Onze telefonische bereikbaarheid is van groot belang om dieren in nood adequaat te kunnen helpen. De meldkamer bevindt zich naast Dierenasiel de Kuipershoek te Klarenbeek. Je bent verantwoordelijk voor het inkomende telefoonverkeer van het centrale afdelingsnummer. Naast telefoontjes voor dierennoodhulp, komen daar ook vragen voor de afdeling of over dierenwelzijn binnen. Je legt gegevens vast in een geautomatiseerde administratie en je verbindt door met de juiste personen. Daarnaast verdeel je en geef je de juiste ritten uit aan de beschikbare dierenambulances.


Wat vragen we van je

Het is prettig als je affiniteit hebt met het werk van de Dierenbescherming.       Heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden? Ben je daarnaast stressbestendig, flexibel inzetbaar en kun je omgaan met computers en telefonie?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wat bieden wij

Een gezellig team om in te werken en daarnaast krijg je gerichte cursussen aangeboden en volg je enkele vergaderingen per jaar.


Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Dierenambulance OverGelder

De stichting Dierenambulance Dierenbescherming OverGelder kan haar werk doen dankzij een grote groep vrijwilligers die er voor zorgen dat er hulp geboden kan worden aan dieren in nood. De dierenambulance kan:
1. Eerste hulp verlenen aan gewonde (huis) dieren
2. Indien nodig naar een dierenarts vervoeren
3. Zwerfdieren ophalen en naar asiel brengen
4. Assisteren in opdracht van politie / brandweer / inspectiedienst
5. Dieren naar gespecialiseerde opvang vervoeren