Skip Sidebar

Over ons

Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met duizenden vrijwilligers, mensen met dementie, mantelzorgers, onderzoekers, donateurs en ...

Welzijn
Deel
Organisatoren en of collectanten

Organisatoren en of collectanten

Taak · 2–4 uur
Lochem, Gelderland, Nederland
CoördinerenKlussen
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Alzheimer Nederland
#30206
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Alzheimer-Nederland1/activiteiten/Organisatoren-en-of-collectanten/30206 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Draag jij ook je steentje bij aan Alzheimer NL? Zet je dan in als organisator of collectant.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Eerlijk, betrouwbaar, positief, representatief, Nederlands sprekend en minstens 16 jaar jong.


Wat vragen we van je

Heb je organisatietalent en vind je het leuk om onze stichting verder te helpen, dan ben jij voor ons de juiste persoon! Ook als begeleider voor maatschappelijke stage, voor het benaderen van bedrijven en collecteren in winkels/op de markt etc. kunnen we je hulp goed gebruiken.


Daarnaast is elk jaar, de eerste week van november, de 'collecteweek' voor Alzheimer Nederland. Hiervoor zijn we nog steeds op zoek naar mensen die graag hun steentje bij willen dragen aan onze mooie stichting. In de middag of vroege avonduren mag je, in je eigen woonomgeving, op pad om geld op te halen voor onderzoek naar Alzheimer. Wil je dementie ook meer onder de aandacht brengen en heb je wat tijd beschikbaar in de eerste week van november, dan zien we graag je reactie tegemoet!Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Stichting Alzheimer Nederland > Organisatoren en of collectanten

Over Stichting Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met duizenden vrijwilligers, mensen met dementie, mantelzorgers, onderzoekers, donateurs en collectanten, werken wij aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wij hebben één doel voor ogen: vooruitgang! Op álle terreinen. Samen maken we het verschil.