Skip Sidebar

Over ons

KWF Samenloop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee we geld ophalen voor KWF. Deze 24 uur staan symbool voor een kankerpatiënt die dag en nacht met de ziekte leeft. Teamgenoten wisselen elkaar ...

Welzijn
Deel

Zorg jij voor het succes!

Project (Tijdelijk) · 0–3 uur/week · Start vanaf 1 apr 2021
Lochem, Gelderland, Nederland
BegeleidingAdvies & MentoringMarketing & CommunicatieSociale mediaCampagne voeren
WelzijnBuurt & omgevingSport & Recreatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
SamenLoop Gemeente Lochem
#36988
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SamenLoop-voor-Hoop/activiteiten/Zorg-jij-voor-het-succes/36988 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor KWF Samenloop gemeente Lochem zijn wij op zoek naar mensen die zich inzetten voor de commissie teamwerving. Want hoe meer teams hoe groter het succes!!

Uitgebreide omschrijving

De commissie Teamwerving zorgt ervoor dat er zo veel mogelijk teams meedoen aan de Samenloop. Dat doe je door de publiciteit te zoeken en wervingsactiviteiten te doen. Ook zorg je ervoor dat de deelnemende teams via de teamavonden op de hoogte worden gebracht van alle ontwikkelingen en nieuwtjes en dat er creatieve ideeën worden gedeeld om de opbrengst voor de Samenloop in de gemeente Lochem zo hoog mogelijk wordt.


Hoe meer teams, hoe groter het succes! Doe jij mee?

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over SamenLoop Gemeente Lochem

KWF Samenloop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee we geld ophalen voor KWF. Deze 24 uur staan symbool voor een kankerpatiënt die dag en nacht met de ziekte leeft. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de Samenloop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.