Skip Sidebar

Over ons

KWF Samenloop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee we geld ophalen voor KWF. Deze 24 uur staan symbool voor een kankerpatiënt die dag en nacht met de ziekte leeft. Teamgenoten wisselen elkaar ...

Welzijn
Deel

Zet jij ons op de kaart?

Structureel werk · 0–3 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Marketing & CommunicatieSociale mediaCampagne voeren
WelzijnBuurt & omgevingSport & Recreatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
SamenLoop Gemeente Lochem
#37060
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SamenLoop-voor-Hoop/activiteiten/Zet-jij-ons-op-de-kaart/37060 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dankzij jou trekken we vrijwilligers, deelnemers, sponsors en bezoekers aan en wordt KWF Samenloop echt op de kaart gezet bij het grote publiek. Doe jij mee?

Uitgebreide omschrijving

Voor deze commissie zijn we op zoek naar mensen met affiniteit met social media of die het leuk vinden om onze website te vullen en te beheren.

Het is belangrijk dat we veel mensen op de hoogte brengen en houden van onze Samenloop en alle acties die daar door de teams voor worden gehouden. Je hoeft niet alles te kunnen.

Enthousiasme is een eerste vereiste en kennis en ervaring met moderne media is een pre. Ook het schrijven van persberichten hoort tot de mogelijkheden. In de commissie proberen we de taken zo te verdelen dat iedereen doet waar hij of zij zich het fijnst bij voelt. Vanuit KWF is er veel ondersteuningsmateriaal voorhanden.


Doe mee en zet je in voor dit prachtige evenement!

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over SamenLoop Gemeente Lochem

KWF Samenloop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee we geld ophalen voor KWF. Deze 24 uur staan symbool voor een kankerpatiënt die dag en nacht met de ziekte leeft. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de Samenloop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.