Skip Sidebar

Over ons

KWF Samenloop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee we geld ophalen voor KWF. Deze 24 uur staan symbool voor een kankerpatiënt die dag en nacht met de ziekte leeft. Teamgenoten wisselen elkaar ...

Welzijn
Deel

SamenLoop voor Hoop

Structureel werk · 1–3 uur/week
Laan Ampsen 3, 7241 NE Lochem, Netherlands
Coördineren
Buurt & omgevingWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
SamenLoop Gemeente Lochem
#30269
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/SamenLoop-voor-Hoop/activiteiten/SamenLoop-voor-Hoop/30269 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij iets doen tegen kanker? Sluit je dan aan bij SamenLoop voor Hoop gemeente Lochem. Ben je een kei in het mede organiseren van activiteiten? En doe je dit graag samen met andere commissieleden en ons bestuur? Kom kennismaken en zet je in voor dit bijzondere project!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF Kankerbestrijding voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Wij zijn de organisatie van SamenLoop voor Hoop gemeente Lochem en bestaan uit het bestuur en acht commissies. Wij doen dit allemaal op vrijwillige basis en dragen daarmee ons steentje bij in de strijd tegen kanker.


We zijn op zoek naar

Mensen die het leuk en belangrijk vinden om samen met anderen een evenement te organiseren en daarmee een zo groot mogelijke som geld in te zamelen.


Wat vragen we van je

Tijd, inzet en teamgeest. Je neemt deel aan voorbereidende werkzaamheden voor de Samenloop. Dit wordt per commissie bepaald. Afhankelijk van jouw rol komt dit neer op een paar uur per week en volledige beschikbaarheid op en rond 11 en 12 juli. Affiniteit met kanker, goede doelen en ervaring met het organiseren van activiteiten is een pre.

 

Wat bieden wij

De mogelijkheid om jouw talenten in te zetten voor de organisatie van een fantastisch evenement. Vanuit KWF Kankerbestrijding zijn er verschillende trainingsmogelijkheden en andere manieren om ondersteund te worden bij de organisatie. We doen dit samen!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over SamenLoop Gemeente Lochem

KWF Samenloop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee we geld ophalen voor KWF. Deze 24 uur staan symbool voor een kankerpatiënt die dag en nacht met de ziekte leeft. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de Samenloop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.