Skip Sidebar

Over ons

Ruimte voor de Jeugd is het interdisciplinaire platform voor spel en speelruimte voor jeugd en jongeren. Allerlei organisaties die zich inzetten voor kinderen en jongeren zijn als partner verbonden ...

Mensen met een beperkingSport & RecreatieKinderen & Jongeren
Deel

ondersteuner social media met focus op linkedin

1–4 uur/week
Vanuit huis
Mensen met een beperkingSport & RecreatieKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#44802
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Platform-Ruimte-voor-de-Jeugd/activiteiten/ondersteuner-social-media-met-focus-op-linkedin/44802 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ruimte voor de Jeugd heeft werkgroepen, we willen de activiteit van de groepen actiever zichtbaar maken op met name linkedin en zoeken daarbij ondersteuning.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Over Platform Ruimte voor de Jeugd

Ruimte voor de Jeugd is het interdisciplinaire platform voor spel en speelruimte voor jeugd en jongeren. Allerlei organisaties die zich inzetten voor kinderen en jongeren zijn als partner verbonden aan het platform.
Het platform brengt organisaties en deskundigen uit verschillende professies en werkvelden bij elkaar : van ruimtelijke ordening tot pedagogie en van veiligheid tot jeugdparticipatie. Het platform faciliteert het uitwisselen van kennis en ervaringen. Ook mengt het platform zich regelmatig in actuele gebeurtenissen rond kind en spel.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit