Skip Sidebar
Plan Nederland

Plan Nederland

Non-profit

Over ons

Plan International werkt sinds 1937 aan duurzame armoedebestrijding en betere levensomstandigheden voor kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidKinderen & Jongeren
Deel
Gastspreker 'Schaatsen voor water'

Gastspreker 'Schaatsen voor water'

Structureel werk · 1–2 uur/week
Postbus, Amsterdam, North Holland 1081 AB, Netherlands
Marketing & Communicatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Plan Nederland
#30181
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Plan-Nederland3/activiteiten/Gastspreker-Schaatsen-voor-water/30181 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom jij ons ondersteunen tijdens deze geweldige actie?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Scholen komen in actie op de ijsbaan om geld in te zamelen voor (drink)waterprojecten van Plan in het Oost-Afrikaanse Ethiopië. De leerlingen laten zich door zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen sponsoren om hun leeftijdsgenootjes te helpen.

Als gastspreker Schaatsen voor Water breng je de boodschap van Plan op een duidelijke manier over. Waarom is het werk dat Plan doet zo belangrijk? Jij kunt er alles over vertellen! Tijdens deze landelijke actie verzorg jij de gastlessen op de basisscholen in je eigen regio.


Je taken als gastspreker zijn onder meer:

• Het geven van presentaties aan groepen kinderen over de werkzaamheden van Plan, de 'Schaatsen voor water' actie en het waterproject in Ethiopië.

• Informatie uitwisselen en rapporteren over contacten met scholen aan de (scholen)coördinator van Plan.


Wat vragen we van je

Plan Nederland zoekt gastsprekers die bij voorkeur ervaring hebben in het verzorgen van educatieve presentaties voor kinderen of dit graag willen leren. Daarnaast wordt verwacht dat je bekend bent met een thema op het gebied van ontwikkelings-samenwerking en dat je over goede contactuele vaardigheden beschikt, gericht op volwassenen en kinderen.

Daarnaast vraagt de functie overtuigingskracht, beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bereidheid tot deelname aan een door Plan aangeboden gastsprekerstraining.

 

Wat bieden wij

Een voorbereidingstraining op het hoofdkantoor van Plan in Amsterdam.

- Een heel gezellig vrijwilligersteam.

- Een kijkje in de keuken van een grote NGO.

- Onwijs goede CV building!

- Het enige echte deelnemerscertificaat.

 


Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Amsterdam Activiteiten > Plan Nederland > Gastspreker 'Schaatsen voor water'

Over Plan Nederland

Plan International werkt sinds 1937 aan duurzame armoedebestrijding en betere levensomstandigheden voor kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes.