Skip Sidebar

Over ons

Humanitas DMH biedt zorg en begeleiding op haar eigen woonlocaties aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen. Onze woonlocaties in bijna heel ...

Mensen met een beperking
Deel
Muziekmaatje gezocht! Wil je helpen met gitaarspelen en samen muziek maken?

Muziekmaatje gezocht! Wil je helpen met gitaarspelen en samen muziek maken?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Blauwe Torenstraat 22, 7241 BE Lochem, Netherlands
Mensen met een beperking
Activiteit Delen
Humanitas DMH Lochem
#60028
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Humanitas-DMH-Lochem/activiteiten/Een-Muziekmaatje-gezocht-om-te-helpen-met-gitaarspelen-en-samen-muziek-te-maken/60028 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een jonge man die sinds kort in Lochem woont, zoeken wij iemand die hem wil helpen wat beter te leren gitaarspelen.

Uitgebreide omschrijving

Sinds enkele maanden woont Ricardo bij ons. Ricardo wil graag wat beter leren gitaarspelen. Op dit moment kan hij een klein beetje de basis dingen van het gitaarspelen maar hij is zeer gedreven om dit verder te willen leren. Hij zou graag wat ondersteuning willen van iemand die hem kan helpen wat beter te leren spelen. Met als uiteindelijke doel samen muziek maken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Humanitas DMH Lochem > Muziekmaatje gezocht! Wil je helpen met gitaarspelen en samen muziek maken?

Over Humanitas DMH Lochem

Humanitas DMH biedt zorg en begeleiding op haar eigen woonlocaties aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking die niet zelfstandig kunnen wonen. Onze woonlocaties in bijna heel Nederland bevinden zich in een prettige woon- en vertrouwde sociale omgeving, altijd midden in de wijk. Op die manier bevinden de bewoners zich dus ook midden in de samenleving, want aansluiting met de buurt vinden wij belangrijk.