Skip Sidebar

Over ons

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende ...

OnderwijsKunst & cultuur
Deel

Medewerker in de fotogroep

Structureel werk · 4–8 uur/week
Runmolenlaan 23, 7241 VE Lochem, Nederland
OnderzoekComputer
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem
#30367
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Historisch-Genootschap-Lochem-Laren-Barchem/activiteiten/Medewerker-in-de-fotogroep/30367 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Versterken van de groep die de foto's beheert

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat.


Wat zoeken wij?

Het HG bezit een uitgebreide verzameling van foto's die grotendeels zijn gedigitaliseerd. De collectie groeit nog steeds en foto's worden gescanned en voorzien van kenwoorden. Enige kennis van de geschiedenis van Lochem e.o. is daarom gewenst. Daarnaast is het leren kennen van de collectie gewenst om zo goed vragen te kunnen beantwoorden van mensen die op zoek zijn naar specifieke foto's. Goed kunnen omgaan met computers is voor deze functie een must.


Belangstelling?

neem gerust contact met ons op voor een kennismaking en meer informatie.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat. Er is een uitgebreide collectie foto's, schilderijen, kaarten, boeken, voorwerpen etc die voortdurend uitgebreid wordt.