Skip Sidebar

Over ons

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende ...

OnderwijsKunst & cultuur
Deel
Medewerker bibliotheek

Medewerker bibliotheek

Structureel werk · Flexibele uren
Runmolenlaan, 7241 VE Lochem, Nederland
Onderzoek
OnderwijsKunst & cultuur
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem
#60778
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Historisch-Genootschap-Lochem-Laren-Barchem/activiteiten/Medewerker-bibliotheek/60778 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

beheer van onze bibliotheek en (knipsel)archief

Uitgebreide omschrijving

De bibliotheek van het Historisch Genootschap bevat een kleine 2000 boeken die verbonden zijn aan de historie van Lochem e.o.. Daarnaast is er een uitgebreid knipselarchief.

De gevraagde persoon helpt mee de bibliotheek te beheren en daarnaast vragenstellers te helpen met zoeken naar specifieke vragen uit het verleden.

Indien daarin geïnteresseerd kan deze persoon ook bijdragen aan artikelen die in ons blad, website of nieuwsbreven verschijnen.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat. Er is een uitgebreide collectie foto's, schilderijen, kaarten, boeken, voorwerpen etc die voortdurend uitgebreid wordt.