Skip Sidebar

Over ons

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende ...

OnderwijsKunst & cultuur
Deel
Coördinator werkgroep Bibliotheek en Archief

Coördinator werkgroep Bibliotheek en Archief

Structureel werk · 4–8 uur/week
Runmolenlaan 23, 7241 VE Lochem, Nederland
Coördineren
Kunst & cultuurOnderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem
#30141
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Historisch-Genootschap-Lochem-Laren-Barchem/activiteiten/Coordinator-werkgroep-Bibliotheek-en-Archief/30141 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een uitdagende en nooit vervelende 'duik' in de Lochemse geschiedenis!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Het Historisch Genootschap behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in werkgroepen. Wij zijn regelmatig te vinden in boerderij 'De Veldmaat'.


We zijn op zoek naar

een coördinator voor onze bibliotheek en ons archief. De coördinator heeft diverse taken, zoals een goede keuze maken over de aan te schaffen boeken, tijdschriften en documenten. Daarnaast draag je zorg voor een scala aan boeken en tijdschriften m.b.t. de geschiedenis van Lochem. Ook het opzetten en bijhouden van een digitaal zoeksysteem behoort bij je werkzaamheden. Je mag ook leden en bezoekers te woord staan, wanneer zij advies nodig hebben over een geschiedenisvraagstuk.


Wat vragen we van je

Als vrijwilliger heb je voldoende belangstelling voor de Lochemse geschiedenis en heb je hier ook al redelijke kennis van. Vind je het leuk om dingen op te zetten en een bijdrage te leveren aan onze geschiedenis? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

Interesse?

Als je op ‘Reageren op deze vacature’ klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem > Coördinator werkgroep Bibliotheek en Archief

Over Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat. Er is een uitgebreide collectie foto's, schilderijen, kaarten, boeken, voorwerpen etc die voortdurend uitgebreid wordt.