Skip Sidebar

Over ons

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende ...

OnderwijsKunst & cultuur
Deel

Beheerder Social Media en Website

Structureel werk · 4–8 uur/week
Runmolenlaan 23, 7241 VE Lochem, Nederland
NederlandsMarketing & Communicatie
Kunst & cultuur
1 plaats over.
Activiteit Delen
Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem
#30178
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Historisch-Genootschap-Lochem-Laren-Barchem/activiteiten/Beheerder-Social-Media-en-Website/30178 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help jij mee om onze geschiedenis in een 'modern jasje' te stoppen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat.


We zijn op zoek naar

Je komt het team versterken dat nu de website beheert en actief is op social media.


Wat vragen we van je

Je bent bekend met social media en je "jaagt" binnen de organisatie naar nieuws. Daarnaast stimuleer je het gebruik van social media, introduceert waar nodig andere platforms onder de vrijwilligers en de leden.

We zijn op zoek naar versterking van het team en dit team zal hun taken in teamverband uitvoeren en waar nodig elkaar aanvullen en vervangen. Jullie vormen de werkgroep 'E- Communicatie' 

 

Interesse?

Als je op ‘Reageren op deze vacature’ klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem

Het Historisch Genootschap Lochem Laren Barchem (HG) behartigt de geschiedenis van de stad Lochem en de dorpen Laren en Barchem. Zo’n 50 vrijwilligers werken zelfstandig en in verschillende werkgroepen. Centrale plek is boerderij De Veldmaat. Er is een uitgebreide collectie foto's, schilderijen, kaarten, boeken, voorwerpen etc die voortdurend uitgebreid wordt.